Ugrás a tartalomhoz
már. 11. 2014

Synthol: Brazíliában is kinyírja a testépítést

Beefcake Arlindo de Souza lett a legnagyobb bicepsz tulajdonosa Brazíliában miután telefecskendezte karját szintetikus olajjal. Jelenleg 73,7 cm-es bicepsszel „büszkélkedhet ”, amit álltása szerint egy nagyon kivételes „turmixnak” köszönhet: az eljárás alkalmával ugyanis az olajat vegyíti alkohollal, majd ezt injekcióval közvetlenül fecskendezi az izomzatába.

Souza sajnos csak egy a sok közül, aki ismét synthollal mocskolja be a testépítés világát, de vállalja az ezzel járó kockázatokat, hiszen ekkora mennyiségű olajjal már nem tudnak mit kezdeni a szövetek, ezért előbb-utóbb begyulladnak vagy elhalnak, amely végtagvesztéssel, de halállal is végződött már, synthol felhasználók körében.

„Minden alkalommal, amikor a szerhez nyúlok, egyre többet és többet akarok. Számomra nincsenek határok ”

Ehhez hasonló agyatlan gondolatok járnak a Brazíliában csak „Hegy” becenéven ismert férfi fejében. Egy bizonyos: Ilyen hozzáállással és az önkontroll fikarcnyi szikrájának hiányával jó úton halad afelé, hogy olyan sorsa jusson, mint korábbi edzőtársa, aki hasonló edzés melletti szerekkel próbálta befolyásolni és felgyorsítani izomzata fejlődését, majd végül belehalt.

süti beállítások módosítása