Hozzávalók:
- 150g csirkemell
- sült csirke fűszerkeverék
- 1/2 érett avokádó
- 1/2 pohár joghurt
- zöldfűszerek, só
- friss zöldségek
Elkészítés:
A húst megmossuk, felszeleteljük, befűszerezzük a csirkefűszerrel, teflonban vagy kontaktgrillben megsütjük. Az avokádó belsejét villával széttörjük egy tálban, hozzáadjuk a joghurtot és a zöldfűszereket, egy kis sót. Felvágjuk a zöldségeket, a húsra rákanalazzuk az avokádókrémet, és már fogyasztható is! Nem sok szénhidrátot tartalmaz, így estére is ajánlott. :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.