Ugrás a tartalomhoz
feb. 01. 2014

Öltözz gyúrósnak: Gorilla Wear

Zsolti nem olyan régen a futócipőket vette górcső alá, most igyekszünk a gyúrás szerelmeseinek is kedvezni egy kis funkcionális-divattanácsadással, amiket nem csak a teremben, de az utcán is lehet hordani. Vigyázat, nagyon menő cuccok jönnek!

Kapucnis pulcsi

Edzés előttre, edzés utánra, reggel, este és leginkább télen, a kapucnis pulcsi a testépítők örök barátja, rengeteg gyúróson lehet látni ilyen pulcsikat, mivel rendkívül kényelmesek és melegen tartják az izomzatot, ami nagyon fontos a regeneráció szempontjából és az sem mellékes, hogy nem fázunk meg és dőlünk az ágynak. A Gorilla Wear kínálatában számos kapucnis pulcsi kapható melyből személyes kedvencem a Gorilla Wear Classic Hooded Top:

pulcsi.jpg

Én amúgy is kapucnis pulcsi fan vagyok, évek óta csak ilyenek vannak a ruhatáramban és bár a kapucnit sosem használom, mégis kizárólag ilyeneket veszek, mert a zippzáros megoldás egyszerűvé teszi a le és felvételüket és valamiért számomra sokkal kényelmesebbek, mint a normál fazonú pulóverek. Aki meg benga, azon természetesen kétszer olyan jól mutat :)

Póló

A Gorilla Wear 82 Tee Black már kezdi hozni a tavaszi feelinget és az edzettebb legények szívét is megdobogtatja, hiszen kifejezetten mutatós darab tud lenni, ha van mire felhúzni. A képen látható úriember egyébként 170 magas és 90 kiló és az M-es méret takarja a pólóból, úgyhogy el lehet képzelni, hogy az XL-es mekkora fenevadakat képes eltakarni. A póló természetesen 100% pamutból van, úgyhogy abszolút ajánlott a nyári hónapokra, amikor az ember 2-3 liter vizet veszít, mire végigmegy a 7-es busz vonalán, de öröm az ürömben, hogy egy ilyen pólóban legalább lehet mutogatni az alkart és a bicepszet, persze a megfelelő fogás mellett a kapaszkodón.

polo.jpg

Atléta / trikó

Gyerekkoromban iszonyatosan utáltam az atlétát, amik tökéletes kiadták a 30 centi széles vállaimat, az ijesztően hosszú és vékony nyakam és a csőtészta karjaim. Manapság már szívesen hordok ilyeneket, főleg az edzéshez, mert kevésbé ragadnak rám és a mozgásban sem akadályoznak. A nyári viseletnek is szerves részét képezhetik, fesztiválokon a már kicsit lightosabb hőmérséklet mellett tuti befutó csajozós szerkó lehet, bár mi inkább csak a Szaundra ajánljuk, a Hegyalján nem biztos, hogy osztatlan sikert fogunk aratni benne, bár egy fekete filctollal rászerkesztett Punks not dead sokat javíthat a helyzeten. A képen látható trikó S-es, az úriember pedig 170 centis és 90 kilogrammos, a legnagyobb elérhető méret pedig XXXL-es, ami valószínűleg már tényleg csak King Kong-on fog feszülni :)

triko.jpg

Baseball sapka

A pulóverek mellett nagy kedvenceim a baseball sapkák, amiket már annyira megszoktam, hogy nélkülük átmegyek hunyorgóba és mindig küzdök a napsugarakkal. A Gorilla Wear-nél gondoltak a magamfajta Vujity Trvtko szindrómásokra is, úgyhogy aki egy klasszikus fazonú sapira vágyik, az megtalálhatja azt is a repertoárban.

sapi.jpg

Öv

Azért, hogy ne csak az utcára, hanem a termekbe is le tudj menni egy gorillás cuccban ideje megemlítenünk, hogy nem csak a streetwear, hanem a kiegészítők terén is megtalálhatjuk a szükséges termékeket a Gorilla háza táján. A gyúrós körökben alapfelszerelésnek számító övet három méretben gyártják és mondanunk sem kell, hogy kötelező darab és ezen tényleg nem szabad spórolni, hiszen senki sem szeret sérvet kapni, ez pedig nagy eséllyel megfog óvni ettől. Tipikusan az a kiegészítő egyébként, amin a kezdők szeretnek spórolni, pedig 13 rongyot megér, hogy ne feküdj és kínlódj hetekig az ágyban és dokik rakjanak össze, csak mert túlvállaltad magad. Arról már nem is beszélve, hogy x időre az edzéseknek is lőttek... Megéri nem áldozni rá? Hát nem.

ov.jpg

Ha más ruhadarabra vágysz, akkor érdemes még szétnézned a Pumping Iron boltjában, mert a fenti cuccok mellett még számos más terméket is megtalálsz, ami a Gorilla Wear-t és az öltözködést illeti :)

süti beállítások módosítása