Ugrás a tartalomhoz
feb. 25. 2014

Kevin „Da Hulk” Washington

Aki talán jelenleg legméltóbb a Hulk becenév felvételére, az a New Orleans-i „bennszülött” Kevin Washington. Legújabb edzővideójában is erről tesz tanúbizonyságot, kemény edzője jelenlétében, aki nem más, mint a drogmentes testépítő címmel is rendelkező CT FLETCHER. Ő vesz részt „Da Hulk” jelenlegi motivációs videójában és megparancsolja minden egyes fekvenyomás végrehajtása előtt: „Zúzz”. Kevin pedig egyszerűen motorikus gépezetként: végrehajt. De lenne más választása? A bőven mázsa feletti súlyválasztásnál nem hinném. A 180 kg-os súly csupán bemelegítésként szolgál, majd fokozatosan piramis módszerben felpakolva a kilókat egészen 224-ig. A csúcs, amit egyszer szabályosan sikeresen kinyom: 272kg.

Az MHP által szponzorált vadállat arra törekszik, hogy megdöntse a fekvenyomás világrekordját, amelyet jelenleg, Eric Spoto amerikai erőember tart 327.5 kg-al.

Vigyázat! A videóban két óriási ambiciózus és célokat hajszoló személy szerepel, akik vad és nyers erővel üvöltözik végig az edzés egészét.

da-hulk-495-pound-bench-article.jpg

süti beállítások módosítása