Ugrás a tartalomhoz
már. 24. 2014

Facebook-ozási jótanácsok Toldi Zsuzsának

Attól még, hogy valaki sikeres sportoló, nem biztos, hogy sikeres és normális ember, bár az olimpiai játékok és a fair play intézményének fennállása óta kifejezetten menő, ha valaki korrekt és szeretetreméltó is tud lenni amellett, hogy kizárólag a sportteljesítményét tekintve is maximálisan elismer ikon lehet. A testépítőket szeretik letahózni és legyökerezni, pedig sokunk úgy kerül a terembe, hogy az irodai agymunka által okozott stresszt szeretné levezetni és a sokéves IT-s pályafutással társult sokéves teremlátogatás megnöveli a project managert is, akarva-akaratlanul és általában egy beszélgetés megmutatja az "átlagembernek", hogy mi is értelmesek vagyunk és nem csak a zsákot tartottuk, amikor az észt osztogatták. Ilyenkor jó érzés az, hogy szeretetreméltóak lehetünk és megmutathatjuk az értelmes oldalunkat is. Már ha van.

Sok közismert sportolónk van, akik méltán megérdemlik az elismerést, mint emberek. Neveket nem említenék, mindenki tud magának legalább 3 olyan sportembert mondani, akit bármikor szívesen megölelgetne és azt mondaná Neki, hogy Te egy jó ember vagy. Sajnos olyanok is vannak, akiknek csak néhány húzására fogunk emlékezni. Ami bizonyos, hogy nem csak testileg, de emberileg és szellemileg is képviselni kell egy színvonalat és ha ez nem sikerül, akkor lehet, hogy érdemesebb lenne egyszerűen csendbe maradni.

Ma egy kisebb teleregény omlott bennünk össze, amikor Toldi Zsuzsa alábbi megnyilvánulását láttuk, amit én személy szerint nem is igazán szeretnénk kommentálni, viszont az idős úrnak megköszönném azt, hogy aktív életet él, nyomon követi a testépítő sport eseményeit, időt és energiát áldoz arra, hogy kijárjon fotózni és örömöt lel abban, hogy fiatalokkal lehet és ha esetleg a képhez fűzött kicsinylő megjegyzés bántaná, ne törődjön vele, mi nagyon szeretjük és örülünk, hogy ott volt :) Azt meg csak sajnálni tudjuk, hogy valaki, aki a külsőségből él nem méri fel ésszel, ha valakinek nem adatik meg annyi, mint másoknak. Annyi szent, hogy egy jó emberrel ma kevesebb lett a magyar testépítésben. Ez van.

tzs_hmm_hmm.jpgA kép kattintással nagyítható

Most pedig néhány javaslat Zsuzsának azzal kapcsolatban, hogy hogy is kellett volna:

- Jaj, milyen kedves, hogy egy ilyen idős úr is kilátogat! <3
- Végre valaki, aki idősen is kimondottan aktív! <3
- Nem csak a 20 éveseké a világ - csak hogy valami nem sok gondolkodást igénylő is legyen...
- Úgy látszik nem csak a fiatalok rajonganak értünk! De jóóóó! :)
- Megvan, hogy ki a legcukibb rajongóm! <3
- Milyen jó lehet, egy ilyen jó fej bácsinak az unokájának lenni! :)

Hát ennyi. Így a végére egy okos közmondás: Aki az éjszakát nem tiszteli, nem méltó a nappalra.

 

 

output_UQY38o.gif

süti beállítások módosítása