Ugrás a tartalomhoz
ápr. 01. 2014

Ha a FIDESZ nyer, május 1-től betiltják az edzőtermeket

Olyan dokumentumok jutottak a kezünkre, amik bizonyítják, hogy a FIDESZ jövő hétvégi győzelme esetén az első szankciók között lép életbe az a tervezet, mely szerint az edzőtermek 2014. május 1-étől betiltásra kerülnek. A tiltást Orbán Viktor kezdeményezte, mivel megnézte gyermeke (Ráhel) esküvői fotóit és rájött, hogy a lánya egy alfa hímnek egyáltalán nem nevezhető és a családját egy fizikai konfliktus során megóvni képtelen, idézzük: "csicskához" ment férjhez.  A tervezet célja, hogy a Magyarországon élő izmos férfipoluláció izmai leépüljenek, miközben Felcsúton elindul majd a pártközeli rokonok alfahím képzése, ahol többek  között Tiborcz Istvánra is megpróbálnak majd a jelenlegi 70 kg-os tömege mellé legalább 20 kilogramm izomzatot is felszuszakolni. Az ügyben a honi testneveléssel és táplálkozástudománnyal is foglalkozó szakemberek is összeültek, hogy jó tanácsokkal lássák el A Vezetőt, de arra a következtetésre jutottak, hogy sajnos szarból nem lehet várat építeni, így valószínűleg a feketepiacon beszerezhető un. szteroidokkal próbálják férfivé nevelni, az eddig csak a családi tanyán lovászfiúk társaságában lovagoló Istvánkát.

1517400_10152122448966093_1793099571_n.jpgIdd meg ezt a kis szterkót Pistikém, ne szégyenkezzen a csálád a 40 kilód miatt

A tervek szerint 2 év múlva már csak néhány alfa hím létezhet az országban, Ők is csak szigorú kontroll alatt, büszkeségként és genetikai kódexként nyilvántartva. Akik 2 év után az engedélyezettnél nagyobb izomhányaddal és kevesebb zsírtömeggel rendelkeznek az előírtnál, egy Schobert Norbert által üzemeltetett hizlaló és munkatáborba fognak kerülni, ahol minimum fél éves büntetést kell letölteniük és feltételesen is csak akkor helyezhetők szabadlábra, ha az addig tenyészbikává nevelt Tiborcz István paramétereit meg sem közelítik. Amennyiben fél év után sem felelnek meg a kritériumoknak, el lesznek adva Oroszországnak, ahol már mostanában is fogyóban vannak a medvék.

Eközben a Jobbik se maradt tétlen és a választások közeledtével megígérte, hogy minden magyar fiúból férfit fog nevelni, kötelezővé teszi a testnevelést és a buzikat kitiltja az edzőtermekből. Szerkesztőségünk kíváncsian várja, hogy mik lesznek a választás eredményei és milyen sorsra fognak jutni azok a fiúk, akiket A Vezér szeretne alfákká nevelni: Tényleg izomkolosszusok lesznek 2 év múlva, vagy soha többet nem tehetik be a lábukat egy edzőterembe sem?

(Cikkünk Április elsejének hála született és javarészt, csak fikció. Javarészt.)

süti beállítások módosítása