Ugrás a tartalomhoz
sze. 12. 2014

A Telt lányok oldala bedőlni látszik - a fejétől bűzlik a hal

Nem is olyan régen írtunk egy oldalról, ahol arra buzdítják a magyar lányokat, hogy minél jobban elhízzanak. Erre ügyes módon a sorstársaikkal és néhány rendkívül bugyuta és szexista szöveggel próbálják őket rávenni, bevallottan azért, hogy később egy kövér nőkre építő üzleti megoldás melegágyai legyenek. A posztunk az oldal üzemeltetőjéhez is eljutott, aki egyből szót is emelt ellenünk és próbálta kiforgatni a szavainkat, de annyira rosszul sült el a kapálódzása, hogy már ott jár a dolog, hogy a saját like-olói is kezdik megutálni. Megjelenésünk előtt még a mérhetetlen profizmusáról áradt, manapság már nem tűnik többnek egy idétlen 13 évesnél, akire mostanság éppen saját maga húzza a vizes lepedőt.

sebaj_tobias.jpg

Az arcát persze továbbra sem vállalja, a profi üzletemberek már csak ilyenek, addig van nevük, amíg a bankszámlát kell elkészíteni, de amint arról beszélünk, hogy kinevelt 150 szívbeteget, 500 cukorbeteget és ki tudja hány száz kiló lerakódott zsírt, Sebaj Tóbiásunk egyből a névtelensége mögé szalad, sőt, megfenyeget minket, miszerint ha írunk róla, akkor feljelent minket. Sajnálatos látni, hogy 2014-ben még mindig vannak emberek, akik így használják az internetet.

Mi ettől függetlenül jó fejek voltunk és megadtuk a lehetőségét annak, hogy bizonyítson, de Ő sajnos - érthető módon... - nem élt a lehetőséggel :( (Aki nem akarja végigrágni a szájkaratét: Tóbiás elmondása szerint ki bírja nyomni a 70 kilót 30-szor, mi egy üzletet ajánlottunk, hogy ha ezt megteszi, akkor hirdetjük az oldalát, ha képtelen kinyomni ennyiszer, akkor kitesszük az erről készült videót - kap végre egy arcot - és bezárja a cukrászdát). Sebaj Tóbiásnak persze csak a szája volt nagy, továbbra is nagyobb bizniszt lát abban, hogy az egészségtelenségbe és a 10 évvel rövidített élettartamba küldje a lányokat, minthogy kiálljon egy nemes ügy melett. A pénz nem boldogít, bár van akit igen, sőt, Neki még a lelkiismeretét is tisztára mossa. Gratulálunk!

el_nem_fogadott_kihivas.jpg


Ahogy említettem a szurkolók is kezdenek megorrolni rá, múltkor például már simán lebálnázta a like-olóit:

sajat_ellentabor.jpg

 

A bizonyítványt persze megpróbálja magyarázni, de mindenki tudja, hogy az internet nem felejt, úgy látszik, hogy ez csak Tóbiás figyelmét kerülte el. A profik már csak ilyenek... Meg olyanok, hogy leírják direktbe, hogy a nők csak arra kellenek, hogy elérje velük a kítűzött célt. Tóbiás, még egyszer gratula, ekkora profi üzletembert Stadler óta nem hordott hátán a Föld!

kituzott_cel_amit_mar_maga_se_tud_mi.jpg

süti beállítások módosítása