Ugrás a tartalomhoz
jan. 01. 2015

Január 2: nem férünk el a teremben

Holnap nyitnak a konditermek, fanatikus teremvezetőknél talán már ma, és a tavalyi szezon tapasztalataiból kiindulva csak remélni lehet, hogy idén felkészültek lesznek az edzők az újévi fogadalmaktól elszánt vendégek fogadására.

Ilyenkor két részre lehetne osztani a termet: jönnek az eddig is megszokott arcok és a buzgó fogyni és izmosodni vágyó vendégek. Gonosz leszek, de ez is csak a javatokat szolgálja majd, mert ilyenkor érdemes lenne minden edzőterembe felszerelni egy kandi kamerát, hogy a jövő évi szilveszteri műsort egy „kondi fail” összeállítással kiegészítve sírhassuk végig, és hogy elrettentsük a következő évi fogadalmi gyúrósokat.

funny-guy-bike-gym-weird.jpg

Máris levonhatjuk a következtetést és megkérünk minden fogyni, izmosodni, karcsúsodni vágyó újoncot, hogy mielőtt bármelyik gépet kipróbálná, kérje ki egy helyi edző véleményét vagy kérjen segítséget. Ezzel elkerülve a kínos pillanatokat és a következő nevetséges szituációkat:

Szóval, ha jót akarsz magadnak és nem szeretnél szerepelni a következő évi „Csííízz” összeállításban, fordulj a teremvezetőhöz vagy egy szimpatikus sporttárshoz. Mert kérdezni nem szégyen!

süti beállítások módosítása