Ugrás a tartalomhoz
jan. 06. 2015

Vajnáné Palácsik Tímea diétával kezdi az évet - Van neki egy tippünk!

Vajnáné Palácsik Tímeát valószínűleg mindenki ismeri. Ő az a kedves, nyíltszívű, "nem a külső a fontos" leány, akit a Télapó vett feleségül még 2013-ban. Mivel a bulvár rovatunk haldoklott, időszerűnek tartottuk, hogy beleöklendezzünk valami rendkívül fontos hírt, így esett a választásunk Tímeára, aki ha a mi lányunk lenne, már nem lenne a mi lányunk. Tímea rendkívüli módon megkomponált újévi posztjában diétából meg sportmozgásból osztja az észt és bár rendkívül cukin adja elő, valahogy mégsem sikerül túllépni vele egy megkarmolt járdaszegély szintjét. Idézzük:

Ki fogadta meg, h 2015-ben dietazik? Szerintem sokan, ahogyan en is:) Mivel sokan kérdeztétek, megosztom veletek, amiket eszek es csinalok. Varom a Ti ötleteiteket is es jan. vegen osszevetjuk a merlegeket:)

Legjobb hasizom gyakorlat: https://www.youtube.com/watch?v=NfvD5yEFh28
Popsira: https://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg
Emellett 1 óra futás saját tempóban hetente 3x (lehetőleg) és rengeteg Szentkirályi Ásványvíz
Hétfő: Dr.Steinberger zöldség- és gyümölcslevek nyers brokkoli, karfiol, zeller, káposzta. Fontos, hogy nyersen egyétek! +4 szem datolya és tökmag nasinak

Azért néhány dolgot helyretennénk, még mielőtt valaki eltévelyedne és nem csak Tímea diétáját, de életpályáját is elkezdené követni.

Hasizomgyakorlat

Télapóné tanácsa: Victoria's Secret hasizomgyakorlat videó. Erre mondják, hogy ebül szerzett jószág ebül vész el, vagy az vagy, amit megeszel, esetleg olyan leszel, mint akiket nézel. Ezek a modellek a testükből élnek, azt hiszem. 

A mi tanácsunk: Kösznem. Eriggyetek le a játszótérre és vegyétek kézbe a szőnyegporoló rudakat. A hatás garantált és még a Télapóval sem kell lefeküdni, hogy ki tudjátok csengetni.

"Popsigyakorlat"

Télapóné tanácsa: Jaj, egyemmeg. Asszondja popsigyakorlat. Ha bemennék egy terembe és az ad-hoc személyi edzőm azt mondaná, hogy eddzünk a popsimra, akkor feltehetően abban a percben fordulnék ki onnan és keresnék egy másik helyet. Tímea. Az nem popsi, hanem segg. Nekünk kurva jó seggünk van és nem azért, mert az általad ismételten a Victoria's Secret-től posztolt (áhh, már megint ez az istenített testből való megélés :(( ) videóban való lájfsztájlt és megélhetési bűnözést követtük, hanem normálisan edzettünk arra a tájékra is.

A mi tanácsunk: Megmutatom, hogy az igazi NŐK hogy csinálják (akik nem mellesleg ezek mellett az edzésrutinok mellett még dolgozni is járnak! Tyűha, mi?!):

Kardió plusz a brandelt víz

Télapóné tanácsa: "Emellett 1 óra futás saját tempóban hetente 3x (lehetőleg) és rengeteg Szentkirályi Ásványvíz "

Ennél a résznél már így éreztem magam:

A mi tanácsunk: Aki Télapónénál többet konyít a kardiózáshoz, az jól tudja, hogy a zsírégetéshez nem saját tempóban, hanem a megfelelőben kell futni, különben nem érünk el semmi változást. Persze a kondíciónk javulhat, jobb lesz az állóképesség, vagy egy rossz ütemtervnek hála esetleg még rosszabb. Aki akar szaladjon neki néhány tájékozódási futásnak, vagy olvasson utána  a témának NORMÁLISAN és megtudja, hogy miért és hogyan érdemes futni ahhoz, hogy annak értelme és haszna is legyen!

Aki pedig úgy gondolja, hogy a Szentkirályi Ásványvíz löttye fogja megalapozni az Új Életet, az felejtse el nagyon gyorsan. Igyatok sima dihidrogén oxidot, vagy izotóniás italt, vagy bármit, amiben nincs echte cukor és nem szénsavas, higgyétek el, az is jó lesz. Sőt! Így legalább nem olyan vizet isztok, amit egy olyan cég állított elő, ami fantáziát látott abban, hogy pénzt fizessen egy Facebook posztért egy olyan 32 éves nőnek, akinek 70 éves férje van. Ha a vízkikutatóik is annyira debilek, mint a marketingeseik, akkor én még a kutyámnak sem adnék abból a vízből, mert ki tudja, hogy mi van (vagy nincs) benne.

Étrend hétfőre

Télapóné tanácsa: "Hétfő: Dr.Steinberger zöldség- és gyümölcslevek nyers brokkoli, karfiol, zeller, káposzta. Fontos, hogy nyersen egyétek! +4 szem datolya és tökmag nasinak"

A mi tanácsunk: Dr. Steinberger (WTF?) bio zöldséglevei 1200 forintnál kezdődnek. Ha Télapó Tímeának fáj legurulni a piacra és venni egy kiló répát 150 forintért, majd otthon legyümölcscentrifugázni, akkor Nektek ne fájjon! Húzzatok le, vegyétek meg, vigyétek fel, facsarjátok ki, különben 32 évesen annyira potrohos, ellustult, semmirekellő emberek lesztek, hogy csak egy 70 éves fog elvenni Titeket. Maximum!

Egyél még zöldséget persze nyersen, ismerjük, máskor írdmároda, hogy paleo, így 100-zal többen fognak rá kattintani. Olvasóinknak azért megsúgnánk, hogy ez az étrend amennyire jól hangzik, legalább annyira szar is. Egyetek rengeteg fehérjét, csirkemellet, cottage cheese-t, tojást, vegák egyék marékszám a borsót és a babot, különben a Vajnáné-féle diéta vége az lesz, hogy úgy leépítjük az izomtömegünket, hogy még Andrew G. Vajnának is több izma lesz, mint nekünk.

Jah és a tökmag! A tökmag leginkább a férfiakra van jó hatással a benne lévő cink miatt, úgyhogy nem hiszem, hogy a lányoknak kellene ezt ajánlgatni, hanem inkább apjának a férjének.

Egyébként vajon tudja Palácsik Vajna Damu Tímea, hogy hogyan tudna hirtelen megszabadulni akár 110 kilótól is? Pár év múlva rá fog jönni!

10_o_vajnapalacsik-dfp.jpg

süti beállítások módosítása