Ugrás a tartalomhoz
jan. 13. 2015

Még sosem volt ilyen jó havat ásni! Hóásás egy autóért!

A hóásás munkás dolog. Megdolgoztatja elsősorban a vállat és a hátközépi izmokat, erősíti a tartást és a vérkeringéssel is csodát művel a friss levegőről már nem is beszélve. Noha nem tartozik a legkedveltebb testépítő és fitness gyakorlatok közé, idén mégis érdemes lesz elkezdeni, hiszen a megfelelő helyszínen elkezdett hóásással akár még egy autót is találhatunk ami a miénk lehet!

 

Hoasas.hu egy új, izgalmas játék mindenkinek

A Hóásás egy új kezdeményezés, amivel itthon még nem találkozhattunk.  A lényege, hogy a játékosok az eplényi Nordica Síaréna egy elkerített részén vethetik magukat a hó alá, hogy onnan egy kapszulával térhessenek vissza. A 4500 négyzetméteres helyszínen 50 kapszulát rejtettek el, amikből az egyike egy Volkswagen Polo Comfortline 90 TSI BMT kulcsát rejti. Azok se szomorkodjanak, akik a maradék 49 kapszula egyikét találják meg, Nekik is tetszeni fog az abban talált nyeremény :). A szervezők 1.000 jelentkezőnél húzták meg a határt, úgyhogy érdemes minél hamarabb jelentkezni és elkezdeni már otthon a gyakorlást!

2 nap buli!

A Hóásás 2015.02.21 és 2015.02.22 között kerül megrendezésre számos programmal egyetemben. A szombati napon amatőr síversenyt is láthatunk az Síaréna rendezésében, a zenék szerelmesei pedig a New Level Empire-re is rophatják. A retró kedvelői már izgulhatnak a  vasárnap miatt is, hiszen a nap házigazdája DJ Dominique lesz.
Mindkét napot körbeöleli majd a zenei aláfestés, így a 11 és 13 órakor kezdődő hóásásoknak is meglesz már az alapritmusa. Az ásáshoz a Gardena biztosítja az ásókat. A kiásott kapszulákat közjegyző hitelesíti, a ki nem ásott kapszulák tartalmát a nem nyertesek között sorsolják ki a Rendezők.

 

108433686.jpg

 

Hogyan tudok nevezni?

Regisztrálni a www.hoasas.hu-n lehet, ahol nem csak egy regisztrációval és egy lehetőséggel, de egy klubkártyával is gazdagabbak lehettek, amit a későbbiekben a játék szponzorainál is felhasználhattok mint kedvezménykártyát (ezt mindenképpen vigyétek magatokkal az eseményre, különben nem tudtok nevezni).

Néhány jó tanács

A hóásás kemény fizikai munka, mindenképpen melegítsetek be, mielőtt belefogtok! Törzshajlítás, karkörzés, bicepszek és tricepszek lelazítása, aztán indulhat a munka! Mindenképpen legyen nálatok némi edzés előtti fokozó és ha meglett a kapszulátok és felvettétek a nyereményt,  igyatok egy adag fehérjét, aztán egy forrót teát! :) Minden résztvevőnek előre is jó szórakozást kívánunk! :)

 

167524825.jpg

süti beállítások módosítása