Ugrás a tartalomhoz
máj. 12. 2016

Mozzarellás paradicsomos csirkemell

589f1a70-0989-48e2-a799-7dcb09668928.jpg

Hozzávalók:

  • 500 g csirkemell filé
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • só, feketebors (őrölt)
  • 1 teáskanál oregánó (morzsolt)
  • 80 g sajt - mozzarella
  • 3 db paradicsom
  • pár friss oregánó levél

Elkészítés:

A csirkemellet 2-3 vékonyabb szeletre vágjuk és mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.

Egy serpenyőt felforrósítunk kevés olajjal vagy kókuszzsírral, majd belerakjuk a csirkemellszeleteket és oldalanként 4-5 percig sütjük őket, hogy kis színt kapjanak.

A paradicsomot és a mozzarellát felszeleteljük. Ráhelyezzük a húsokra. 

f7cae55b-7fd5-4232-a549-55bd3a59be18.jpg

Sütőben (190 C) 10-12 perc alatt ráolvasztjuk a sajtot.

Oregánóval megszórva tálaljuk, tetszőleges körettel, én rizst használtam.