Ugrás a tartalomhoz
jún. 13. 2016

Arcmarás: Lagzi Lajcsi fogyasztólöttyöt reklámoz, NA DE HOGY!

A Blikktől már megszokhattuk, hogy néha olyan anyagokat hoznak le, hogy legszívesebben klónoztatnám magam az olvasásuk közben, majd a klónom agyon taposnám, de inkább nevezzük csak szórakoztató médiumnak és így talán könnyebb elviselni a belőle áradó, hmm, félinformációkat. A mai cikkük viszont kiverte nálam a biztosítékot, mert egyrészt olyan dolgokat állítanak Lakodalmas Lajosról, amik köszönőviszonyban sincsenek a valósággal és azokat a baromságokat is simán lehozzák, amit ez a "jó"ember állít... Na, de vegyük sorjában.

A cikk és a mögé rakott "nyereményjáték" lényege, hogy aki a következő szűk félévben a legtöbbet adja le, kap nettó 1 millió forintot. A versenyzőket június hónapban az ország több pontján lemérik, aztán indulhat a menet. Tök jól hangzik. Probléma? Az nincs. Jah, de, de nem is egy!

4044633-9165551254-mind-.jpg

Az első csapás

Az már kapásból szemet szúrt, hogy az érintett cikkben a fogyáshoz használt termék nevét sem bírta a kedves cikkíró rendesen leírni, így lett a Reg-Enor-ból Regenor, de ezen lépjünk is túl, kit érdekel a keresőmarketing, gondolom a Blikk nem két forintot kapott ezért, de ha nincs kedv leírni valamit helyesen, akkor nincs, éljünk ezzel együtt. Én leírtam ingyen, helyesen. Taps!

A második csapás

A versenyben csak az vehet részt, aki konkrétan (idézet a Játékszabályzatból): "A Játékos vállalja, hogy a regisztrációt követően legalább három hónapon keresztül – az első hónapban négy, a második és harmadik hónapban havi kettő, összesen 8 db 0,5 literes Reg-Enor étrend-kiegészítőt - regisztrált vásárlóként/felhasználóként - megvásárol és elfogyaszt, továbbá vállalja, hogy betartja a Reg-Enor diétát, melynek leírása a www.blikk/regenor, a www.regenor.hu, www.biolajcsi.hu oldalon megtalálható." Ez pénzben mérve azt jelenti, hogy (akciós áron), ki kell csengetni csaknem 44.000 forintot. Van, ahol ezt nevezési díjnak hívják és cserébe termékeket adnak, itt simán regisztrálj be, vedd meg a terméket, aztán kend a hajadra, vagy csinálj vele, amit akarsz.

A harmadik csapás

Idézet a cikk első sorából: "Galambos Lajos számára fontos a társadalmi szerepvállalás." Are you fucking kidding me? Jómagam szoktam társadalmi szerepeket felvállalni, de ezek során én még sosem kerültem börtönbe. Lehet, hogy valamit rosszul csinálok?

2ufixue.jpg

A negyedik csapás

Az már kiderült az elmúlt évben, hogy Lajos Úr nem sokat járt be a villanyszerelő órákra, de a cikkben szereplő okossága miatt olybá' tűnik, hogy a biosz órák helyett is talált jobb elfoglaltságot, idézzük: "Őseink is fogyasztottak zsírt, és sokkal magasabb volt az átlagéletkoruk, mint a mostani generációknak. " Jöjjön az ide kapcsolódó Wikipédia szócikk, amiből jól láthatjuk, hogy, őseink egészen a 21. század közepéig örültek, ha megélték a 30. életévüket:

Korszak A születéskor várható
élettartam (év)
Felső paleolit 33
Neolitikum 20
Bronzkor és vaskor 26
Klasszikus görög 28
Klasszikus római 28
Kolumbusz előtti Észak-Amerika 25-30
Középkori iszlám kalifátus 35+
Középkori Nagy-Britannia 30
Korai modern Nagy-Britannia 25-40
Korai 20. század 31
2010-es világátlag 67,2


Nem tudom, hogy Lajcsinak milyen ősei voltak, de ezúton is kívánnék nekik továbbra is átlagéletkor fölötti sok egészséget.

Az ötödik csapás

A diéta. Mert az is van, amit a játékszabályzat szerint be kell tartani. A poén viszont az, hogy diéta az nincs. Vagyis van. Na jó, szóval a lényeg, hogy azt eszel amit akarsz, de mindenképpen egyél kolbászt és szalonnát és ne egyél lehetőleg semmilyen tejterméket. Kenyér, jól beletunkolva a körömpörköltbe, azt egyél. Összességében kerüld a fehérjebevitelt, maximalizáld a zsírt a szénhidrátból meg egyél annyit, amennyi jól esik. Az egyetlen tudományos pont az egészben a cukor elhagyása, de erre egy 2 perce a diétázáson töprengő egyén is rá tud jönni magától az internet segítségével.

Mi az a Reg-Enor?

Kit érdekel? :) Elvből nem vennék belőle, mert az akció és játékszabályzat keretein belül kizárólag egy CSEH oldalról lehet berendelni (uniós ÁFA, mi?), egyébként van benne C-Vitamin (!), Plusz Coenzym, Q10, immunsupreme algakészítmény, oszt ennyi. Meg gondolom benne van még a szárított-porított Lajcsi-féle társadalmi felelősségvállalás és szeretet is. Az összetételét tekintve egyébként a kedves olvasó teljes nyugalommal vehet testépítős multivitaminokat, amikben ugyan ezek benne lesznek (csak jóval nagyobb dózisban) és mellé még persze ezerféle plusz vitamint is kapunk, ugyan ebben az árban. Igaz, hogy ahhoz nem fog menni a körömpörkölt diéta meg 1 millió forintot se lehet érte kapni ( :D ), de azért egészségesebbek lehetünk tőle, mindenféle marketing csűrés-csavarás nélkül, ráadásul azokat a termékeket olyan emberekkel reklámoztatják, akik lehet, hogy nem tettek semmit a társadalomért, de ellene sem.

Akkor, nevezzek?

Naná! Blikk + cseh cég + Lagzi Lajcsi, ez csak jó lehet :) Sok sikert, mi drukkolunk! Ha viszont ebben a mesterhármasban sem jönne össze a fogyás, keressetek minket bátran, mi ingyen és bérmentve, társadalmilag segítünk és még priuszunk sincs :)

 

süti beállítások módosítása