Ugrás a tartalomhoz
dec. 02. 2013

A világ legerősebb családja

Az amerikai híres televíziós csatorna elhozta nekünk a képernyőre a világ legedzettebb családját. Legalábbis a sorozat címe erre utal: „The Strongest Family in the World”. Sajnos hazánkba még nem ért el a vetítés, helyette viszont láthatjuk a "Honey Boo Boo színre lép" című sorozat kórosan elhízott főszereplőit. De ma nem róluk lesz szó, mert őket megtaláljátok a tévébe, viszont, akik már csöppet is érdekesek lennének őket még nem tűzték műsoridőbe. 

o-STRONGEST-FAMILY-570.png

Nick és Callie elég erős értékrendet képviselnek a fizikai állóképesség terén. És ez alól még gyermekeik sem kivételek. Az apa Nick , erőember versenyző , emellett teljes munkaidőben dolgozik , mint értékesítési vezető egy ital cégnél. Callie egy személyi edző . A gyerekek iskolába járnak, így nekik ez kevésbé hagy sok időt a végtelen órányi súlyemelésre, ami az ő esetükben valljuk be nem is lenne túl egészséges. Viszont ezzel a szülők is tisztában vannak és helyén kezelik a dolgokat csemetéik edzését illetően. Mielőtt még bárki az gondolta volna, hogy az erőemelő szülők alkalmatlanok a nevelésre. Ugyan a gyerekek láthatóan nem töltenek sok időt a tévé előtt, de nézzük meg, hogy az átlagos amerikai gyermek akár napi négy órányi TVznek egy nap. Az ők szüleit inkább tekinteném alkalmatlannak és egyben károsnak a gyermeknevelésre. Lásd Honey Boo Boo édesanyja.. pfejjj...

o-STRONGEST-FAMILY-570 (1).png

Valószínűleg a srácok ebben a sportban kevesebb eséllyel szenvednek el balesetet a szüleik felügyelete alatt, mint a többi utca sportban. pl: a kerékpározás vagy utcai foci. A KidsHealt.org kutatása szerint amerikába évente mintegy 300.000 gyermek szenved kerékpáros balesetet.. Azt nem tudom, hogy ez a család látta e ezt a statisztikát vagy sem, de a következtetésük helyesnek tűnik, mert ők szívesebben edzenek velük a garázsban, mint hogy lássák őket a zsúfolt utcán gördeszkázni. Emellett a gyerekek önfegyelmet tanulnak és önbizalmuk lesz akármelyik iskolai sport tevékenységben. Aztán halkan mondom, de sok iskolában akadnak a kisebbeket terrorizáló kretének..Velük szemben az önvédelmi mechanizmust is olajozottabb lehet a szülőktől kapott támogatás és edzés hatására.

Az országban, ahol az elhízás már a gyermekkorban ekkora méreteket ölt, igen értékelendő egy ilyen család életmódja. Rám hatottak és meggyőztek már a bevezető videó alapján is:

forrás:
http://www.huffingtonpost.co.uk

 képek: TLC tv csatorna

süti beállítások módosítása