Ugrás a tartalomhoz
okt. 26. 2014

A Beverly Hills Diéta

Isten hozott a misztikum világában!
Vagy inkább a sötét középkorban. A BH diétát Judy Mazel találta ki, aki több sikertelen próbálkozás után Egy dietetikus segítségével 82 kilóról lefogyott 49-re. Ezután gyorsan Hollywoodba vonult, nyitott egy fogyókúrás klinikát és több hírességet „megtérített” gyorsan. Ezután már garantált volt a siker, mikor 1981-ben megírta a könyvet „The Beverly Hills Diet” címmel. 30 hétig vezette a Best Seller listákat és közel egymillió példányban adták el. Még 1996-ban kiadta újra a könyvet új Beverly Hills-i diéta címmel, de lényegében az már csak olyan volt, mint a 26. Omega búcsúkoncert. Lényegi újítást nem tartalmazott. Aztán 2007-ben 63 évesen érszűkületben elhunyt…

judy.png

Hogyan működik?

Hát, már ha ez működésnek lehet nevezni, akkor a lényege egy 6 hetes program, amikor is az első 10 napban csak gyümölcsöt szabad fogyasztani. Aztán a 11. naptól kezdve ehhez még jöhet egy kis kenyér, két kanál vaj és 3 cső kukorica minden nap. A 19. napig tilos bármilyen állati fehérje fogyasztása.

Nos, a diéta csakugyan működik, mert a szervezet szinte alig kap tápanyagot hetekig, így magát bontja le. 3 hétig fehérje nélkül lenni, az már kóros. Gyümölcsből elfogyasztani a szükséges kalória mennyiséget majdnem lehetetlen, tehát a program nagy része alatt kalóriadeficitben leszünk.

dieta-beverly-hills.jpg

Az elmélet, amit Mazel asszony hozzátett a egyetemes hülyeséghez, az az, hogy a különböző élelmiszerek lebontásához más és más enzimek szükségesek, ezért nem mindegy hogy mit mivel eszünk együtt és mikor. És ezt még fokozni is tudja, mert szerinte a papaya ellágyítja a testzsírt, az ananász égeti azt és a görögdinnye pedig kimossa a szervezetből.

Tehát, aki szeretné hat hét alatt tönkretenni magát, annak itt a nagy lehetőség, vegye meg a könyvet, meg egy raklap gyümölcsöt és hajrá!

süti beállítások módosítása