Ugrás a tartalomhoz
feb. 21. 2015

Teltházas kiállítással jön a 2015-ös PORT.hu Bringaexpo

2015. február 26 – március 1. között ismét várja a PORT.huBringaexpo az idei modellújdonságok iránt érdeklődőket és az egész napos programot kereső családokat is.

unnamed.jpg

70 kiállító és 120 kerékpáros márka mintegy 10.000 négyzetméreten mutatja be a 2015-ös újdonságokat a Hungexpo G pavilonjában, naponta 10-18 óra között. A kiállítás külföldi díszvendége Ausztria, ahonnan nyolc régió érkezik a kerékpáros programkínálatuk bemutatására.

A termékeket nem csak megnézni, de egy részüket kipróbálni is ki lehet a Bringaexpo tesztpályáján és az ún. pumpa pályán. Különleges versenyzésre ad lehetőséget a Csepel színpadon a sprint futam is, ahol egymás ellen tekerhetnek a vállalkozó kedvűek 500 méteres távokon.

Az ingyenes Shimano KRESZ Parkban felkészült pedagógusok és közlekedési szakemberek segítségével ismerkedhetnek meg a gyerekek a biztonságos kerékpáros közlekedés alapjaival, a tekerések között pihenőként pedig a Bóbita gyerekszigeten játszhatnak.

A színpadi programok között szerepel hazánk legjobb triálosának, Hegedűs Lászlónak lélegzetelállító showja, ezen kívül ahátraszaltókat is felvonultató dirtjump produkció és művészi kerékpár verseny is, valamint beszélgetések híres hazai bringásokkal éstöbb hazai kerékpárcsapat hivatalos csapatbemutatója.

A kerékpárral érkezőket az ingyenes és őrzött MOL kerékpártároló fogadja a Hungexpo I-es számú főkapujánál.

A kedvezményes, elővételes jegyvásárlás már elérhető az expo oldalán , a jegy a párhuzamosan zajló Utazás kiállításra is érvényes.

Elérhetőségek:

süti beállítások módosítása