Ugrás a tartalomhoz
már. 05. 2015

A Skinny Bitch diéta

Végre, végre, végre! Hát ez is eljött. Igazából nem is ez jönne még, de muszáj voltam ugrani egy kicsit és végre leírni az egyik kedvencemet, ami nem más mint a Zimány Linda Skinny Bitch diéta. A mai lányok nagy dilemmája, hogy miként lehetne egy pénzes pasit megkopasztani leadni néhány kilót a bármiből. Igen, bármiből. Nem számít semmi, csak én legyek a legvékonyabb. Az se baj, ha ez a nőiesség rovására megy, odalesz a cici, a popsi, és a vékonyka végtagokon a csonton csak zsír és bőr lesz. Nos akinek ez az álma, hogy egy „kedves” milliárdos csaja lehessen, saját ruhakollekcióval ilyen alakra tegyen szert, nekik szól ez a poszt.

skinny_bitch.jpg

Az egész úgy kezdődött, hogy egy Rory Freedman nevű ex modellügynök és Kim Barnouin ex modell összeállt, és ahelyett, hogy közös erotikus fotózásba kezdtek volna, írtak egy könyvet Skinny Bitch címmel, ami a fent említett lányok figyelmét igyekszik felhívni, hogy ha nem megy az éneklés, akkor legyen saját ruhakollekciója a környezettudatos és egészséges életre, különös tekintettel a minket körülvevő tündi-bündi állatkák védelmére. Mert hát nehogy már megegyük azokat a kis édi-béidiket! A cukiságunk kimaxolásához elengedhetetlen, hogy vegetáriánusok legyünk.

rory-dogs.png

sb1-620x413.jpg

Tehát van ez a könyv és mit ad Kedves Ferenc Isten, egy nap Dzsudzsák Balázs Victoria Beckham besétál egy könyvesboltba, megveszi, és egy szerencsétlen paparazzi lefényképezi ezt. Innentől kezdve siker borítékolható, mindenki ezt akarja követni.

spice.jpg

A diéta szöszi bonyolultságú, azaz kellően egyszerű, hogy meg tudja érteni az érintett célközönség, de eléggé bonyolult ahhoz, hogy nehogy meg is tudja érteni. Így megmarad a tudományos misztikum, és soha nem derül ki nekik, hogy Posh Spice, csak unatkozott és egy könyvet keresett, nem ettől a diétától lett ilyen vékony a dereka.

A módszer alapja a vegetáriánus diéta. Együnk teljes kiőrlésű pékárukat, tésztákat, rizst, zöldséget és gyümölcsöt. Viszont tilos a hús, a hal, tejtermékek, cukor és a feldolgozott élelmiszerek. A SB szembe megy minden józan diétának, száműzi a szükséges makró tápanyagok kétharmadát.

Ha Skinny Bitch szeretnél lenni, akkor a következőket kell tenned:

  • Keress egy milliárdos pasit magadnak!
  • Vegyél ki az étrendedből minden édesítőt, a cukrot is és a mesterségeseket is. A mesterségesek csak fokozzák az édesség utáni vágyadat, a természetesek meg dagadttá tesznek.
  • Dubajozz!
  • Együnk teljes kiőrlésű pékárukat, tésztákat, rizst, de mindenből csak barnát, soha ne fehéret.
  • Folyamatosan történjen veled valami cuki, hogy a köztudatban maradhass!
  • Hagyj el mindenféle húst, tejterméket, sajtot, halat.
  • Alapíts saját ruhamárkát!
  • A tejtermékeket szójával váltsd ki.
  • Szilikonnal szüleid minden genetikai baklövését el tudod kerülni.
  • Egyél dió és mogyoróféléket, hogy a kihajigált fehérjeforrásokat pótolhasd valamilyen szinten.

 Mivel a cuki életforma nem a kegyetlen keménységről szól, ezért a fent említett két kedves modellhölgy tesz annyi engedményt számodra, hogy ne egyszerre kelljen elbúcsúznod a, BigMactől, sajtburgertől, McChickentől hanem egyenként is elhagyhatod az egyes hús és tejtermék féléket. Hát nem édesek?

A diéta nagy előnye, a szexuális úton terjedő anyagi biztonság hogy örökké tele leszünk szénhidráttal, amitől kirobbanó formában leszünk, folyamatosan tudunk pörögni és az amúgy sem fejlődő izmainkat tovább amortizálni. A sok szénhidrát és alacsony fehérje fogyasztás mellékhatása, hogy jobb lesz az „ízünk” (fiúk-lányok, kinek mije természetesen), kellemesebb lesz a testszagunk, de a hajunknak nem tesz jót, jaj!

Hátránya viszont tényleg van, mégpedig, hogy a fél ország ribancnak fog tartani azzal, hogy a legjobb fehérjeforrásokat száműzzük az étrendünkből. Ezzel a megfelelő izomfejlődést gyakorlatilag kizárjuk eme diéta esetében. Vannak vegetáriánus testépítők és sportolók, sőt milliók élnek ezzel együtt. Ettől még nekünk nem kell. A sikeres celeblétnek viszont alapvető pillére egy idióta diéta, amihez ez tökéletes megoldás lehet.A cukormadár legyen veletek!

20110309_kekes_szaffi_-22.jpg

süti beállítások módosítása