Ugrás a tartalomhoz
aug. 22. 2015

8 nő szteroid használat előtt és után

A tesztoszteron bizony a legfontosabb FÉRFI nemi hormon, aminek a mesterséges bevitele számos mellékhatással és kockázattal jár. Nem így gondolták a következő listánkban szereplő „hölgyek”, akik nem hogy túltolták, de egyenesen férfivá is váltak a szertől.

a99125_steroids-woman_8.jpg

1. Ez a hölgy az egész életét szétszteroidozta, majd tovább élt az illegális szerekkel és belekóstolt a keményebb drogokba is, ami végül ezt művelte vele: 

a99125_steroids-woman_3-denise.jpg

Denise Rutkowski

2. Szintén zenész hölgy, olyannyira komolyan gondolta az edzést, hogy úgy volt vele: ha már lúd legyen kövér. Férfivá vált, sőt állítólag még péniszt is növesztett: 

a99125_steroids-woman_2-candice-armstrong.jpg

Candice Armstrong

3. Ez a svéd nő annyira büszke a testalkatára, hogy személyi edzőként is tevékenykedik és szorgosan osztja az észt több edzőteremben is, miközben táplálékkiegészítőket értékesít. Ebben végülis semmi új nincs, hiszen korunk táplálékkiegészítő reklámjait is hasonló "naturál" arcok népszerűsítik, igaz ők legalább férfiak! 

a99125_steroids-woman_8.jpg

Monica Mollica

4. A soron következő hölgynél próbálok finomabban fogalmazni, egyrészt mert nem lett férfi (biológiailag), másrészt mert egy IFBB versenyző: reméljük minél hamarabb törlik a Mr. Olympia kategóriái közül a "Women's Bodybuilding" kategóriát, és akkor talán Iris Kyle sem fog a listánk első helyén lévő nő sorsára jutni!

a99125_steroids-woman_7-alina.jpg

Alina Popa

5. Azt mondták neki, ha így folytatja tovább, akkor kinövi a Fitness kategóriát, így aztán rögtön két kategóriát ugrott egyenesen a "Women's Bodybuilding"-ig. 

a99125_steroids-woman_5-brigita.jpg

Brigita Brezovac

6. Ez a német súlylökő bajnok még a korai években használt illegális szteroidokat. Az eredmény itt is megdöbbentő:

a99125_steroids-woman_1-heidi-kreiger.jpg

Heidi Krieger (most Andreas Kriegar)

7. Visszavonult, mielőtt túl késő lett volna, de így is kellett neki pár év, hogy felépüljön az óriási dózisú szteroidoktól.

a99125_steroids-woman_6-mimi.jpg

 

Mimi D'Attomo

8. Bár az alsó képek itt is brutálisak, a felső viszont már azoknak szól, akik hagyják megtéveszteni magukat és nem ismerik fel a képszerkesztés kiaknázott lehetőségeit. Bár mindegyik kép photoshop-os trükk lett volna...

a99125_steroids-woman_4-joana-thomas_1.jpg

Joanna Clare Thomas

süti beállítások módosítása