Ugrás a tartalomhoz
jún. 24. 2016

Nyereményjáték! Családi nap és sportriporterkedés a Sport11-ben!

Itt a nyár, úgyhogy a Sport11-el karöltve arra gondoltunk, hogy elküldjük a leglelkesebb Bodybuilding.blog.hu-t olvasó sportcsaládot egy egy napos kikapcsolódásra a Sport11-be, ahol a strandolás és a víz mellett elmerülhettek a squash rejtelmeiben, kipróbálhattok számos küzdősportot és két műfüves pályán is rúghatjátok a bőrt! A nyertes család az egy napnyi tökéletes szórakozás és kikapcsolódás után pedig sportriporterré avanzsálhat és megírhatja nekünk, hogy hogyan telt egy fitt napja. Az így készült írásos-fényképes beszámolót közzétesszük oldalunk hasábjain, hogy másokat is a fitt életre inspirálhassunk a segítségetekkel.

strand.jpg

Hogyan nevezhettek?

Eddig nagyon egyszerűnek tűnt minden, de most jön a fekete leves! A nevezéshez szükség lesz a család összes tagjára és egy mobilra vagy videó kamerára. A nevezési feladat egyszerű: Apa vegye Anyát a nyakába és kezdjen el Vele guggolni, mindezt rögzítsétek videó formájában a mobilotokkal vagy egy kamerával és az elkészült videót töltsétek fel a Bodybuilding.blog.hu Facebook oldalára #sport11 hashtag-gel. Fontos, hogy annyi guggolást végezzetek el, amennyire képesek vagytok, mutassátok meg, hogy milyen az igazi virtus! A gyakorlat elvégzése előtt mindenképpen melegítsetek be! Olyan helyen végezzétek a gyakorlatot, ahol nem érhet Titeket baleset egy esetleges előre- vagy hátraesésből, úgyhogy a nem túl tágas és berendezett szobában lehetőleg ne készítsetek felvételt! Nem ciki a bukósisak, adjátok nyugodtan Anyára, ha így nagyobb biztonságban tudjátok! A verseny végkimenetelét nem befolyásolja a guggolások száma, de örülnénk, ha legalább 1 helyesen kivitelezett gyakorlatot láthatnánk Tőletek! :) A videókat 2016.xx.xx-ig tölthetitek fel az oldalunkra.

Mi alapján választjuk ki a nyertest?

Az értékelés és pontszámítás több szempont alapján történik:

1. A helyesen kivitelezett guggolás 10 pontot ér, a helytelenül kivitelezett guggolás a helytelenség arányaihoz mérten egyre kevesebbet, de minimum 2 pontot.
2. A pontozásba beleszámít, hogy hány kg a különbség Apa és Anya között. A kisebb különbség több pontot ér! A videó feltöltésénél kérjük írjátok a videóhoz, hogy hány kg a különbség köztetek.
3. Oszd meg a Bodybuilding.blog.hu oldalára feltöltött videótokat az ismerőseiddel és kérd, hogy like-olják. Több like, nagyobb esély!
4. Szeretnénk, hogy ez az egész megmérettetés Nektek is szórakoztató legyen, úgyhogy engedjétek el magatokat, legyetek viccesek, poénosak, lazák! Minél jópofábbra sikerül a videótok, annál több pontot ér nálunk (1-10-ig pontozunk).

A 4 szempont alapján az alábbi képlettel döntjük el, hogy ki nyeri az 1 napos Sport11 családi belépőt:

Kivitelezett guggolás pontszáma szorozva a like-ok számával és a "jópofa-értékre" kapott pontszámmal, majd az így kijött eredmény osztva az Apa és Anya közötti súlykülönbséggel. Akinek a legtöbb pontja adódik a számítás során, az nyer!

sport11_2.jpg

Mit jelent az, hogy sportriporternek is kell lennünk?

Semmi komolyat, csak arra kérünk, hogy írjatok nekünk egy élménybeszámolót, amit néhány saját készítésű fényképpel is elláttok, így buzdítva másokat arra, hogy igazi sportos családdá váljanak, vagy ha már azok, akkor továbbra is azok maradjanak. Nem kell semmi szakszöveg, vagy cirádás beszéd, írjátok meg úgy az élményeiteket, ahogy a barátaitoknak mondanátok el. A formára és hosszra nincs megkötés, de örülnénk, ha bővebben írnátok majd róla, hogy tényleg igazán informatív és inspiráló legyen mások számára.

A pályázatok beérkezési határideje: 2016. június 26., vasárnap. A pályázatokat 2016.június 30-ig bíráljuk el, a nyertes család nevét 2016. júlus 1-én tesszük közzé a Facebook oldalunkon és a nyertes videót feltöltőt Facebook-on, privát üzenetben is értesítjük. A családi belépő 2016. július 17-ig használható fel és a masszázson, kozmetikai kezeléseken és étkezési lehetőségeken kívül a park összes szolgáltatását magában foglalja. A belépő át nem ruházható. Ha kérdésetek van a játékkal kapcsolatban, akkor nyugodtan tegyétek fel itt, vagy írjatok emailt a bodybuilding.blog.hu kukac gmail pont com címre.

Mindenkinek nagyon jó versengést kívánunk és még egyszer felhívnánk a figyelmetek arra, hogy a videó készítése közben figyeljetek oda a biztonságra! Köszönjük! :)

sport11_csarnok.jpg

süti beállítások módosítása