Ugrás a tartalomhoz
aug. 30. 2016

Majd mi gratulálunk Hosszú Katinkának!

Ahogy észrevettétek nem csak a testépítéssel és a fitness-szel, de a magyar sportélettel, illetve annak fontosabb eseményeivel is igyekszünk foglalkozni. Az olimpia kapcsán ugyan nem írtunk cikkeket - egyrészt mert nem a mi asztalunk, másrészt a csapból is ez folyt - de most személy szerint úgy érzem, hogy meg kell szólalnom a témában. Az olimpikonjaink szerencsére épen és egészségesen és hatalmas sikerekkel értek haza, jól látszik, hogy az elmúlt 4 év náluk a fejlődés és a kőkemény munka jegyében telt, maximálisan hozták azt, amit elvárhattunk Tőlük és az elvárás szót itt a szó legnemesebb értelmében értem, mert egy nemzet nem is igazán elvárhatja, inkább remélheti, hogy az olimpiai versenyzői nem csak egyéni céljaikért, de hazájuk fényének emeléséért is küzdenek.

hosszu_katinka_a_peldakep_es_zseni.jpg

A legjobb példa erre az a Hosszú Katinka, aki a magyar sportélet csótányának (gy.k. Gyárfás) ellenére nem igazolt le egy országhoz sem, pedig ha megtette volna, akkor akár a többszörösét is kereshette volna annak, amit Magyarországon kap az olimpiai aranyakért, hiszen a sport is valahol egy munka, amiből szeretnek profitálni az emberek. Erre a legjobb példa Dzsudzsák Balázs, aki a karrierjét is képes volt eldobni néhány milliárdért, amit lássuk be, valószínűleg bármelyikünk megtett volna. No de kanyarodjunk vissza Katinkához és ahhoz az ominózus ünnepséghez, ahol

Szabó Tünde sportállamtitkár "elfelejtett" gratulálni Hosszú Katinkának és kezet fogni vele.

Na de ki az a Szabó Tünde? Úgy leírnám, hogy kit érdekel, de nem teszem, mert a cikk vonulatában már-már kulcskérdés. Szóval Szabó Tünde a Wikipédia szerint jelenleg saját ügyvédi irodájában dolgozik (rengeteg ügyvédet ismerek, haveroknak jók, bár megbízhatatlanok és akaratosak, és amint munkaügyre kerül a sor, át kell kapcsolni velük "ne higgy nekik" módba). Jogi "karrierje" előtt pedig úszóként próbált érvényesülni, ami kimerült egy barcelonai ezüstéremben. Nem, ez sem kis dolog, de lássuk be, olyan közel van ezzel a teljesítménnyel Szabó Tünde Hosszú Katinkához, mint amennyire én vagyok közel az elméleti fizika tudásommal Stephen Hawking-hoz. Talán itt már ki is játszhatjuk az irigység-kártyát, amire még egy lapáttal rátesz, hogy Gyárfás puszipajtása és hát nem más nevezte ki a posztra, mint az a Balogh Zoltán, aki mostanság Magyarország egyik legnagyobb s*ggnyalójává avanzsált és ha Orbán Viktor az unokájának a mászókáját avatná fel 10 milliárdos budget-ből, ahhoz is olyan ártatlan mosollyal és lelkesedéssel asszisztálna, hogy az embernek kedve támadna sírva fakadni a gyönyörűségtől.

szora_sem_erdemes_emberek.jpgJaj, hogy megy a mókázás!
Fotó: 24.hu

Savanyú lehet a szőlő azért is, mert Katinka nem lépett le. Megtehette volna és megszabadulhatott volna nem csak a korrupt és diktatórikus magyar sportélettől, de azok vízfejeitől is. Ehelyett maradt, beleállt a balhéba és hihetetlen eredményeivel úgy megszerettette magát a Magyar Néppel, hogy az már-már issza a szavait és tényleg egy hiteles Embernek gondolja. A magyar politikusok az ilyen karakterektől rettegnek a legjobban, mert ezek azok az emberek, akik az ők szöges ellentéteik. Ezeknek az embereknek tudunk és akarunk is hinni és ha egy ilyen ember azt mondja, hogy márpedig itt baj van, akkor mindenki tudni fogja, hogy itt tényleg baj van. Katinka se sokszor nyitotta ki a száját, de ha megtette ott kő kövön nem maradt. Az ilyen Szabó Tünde félék persze azt hiszik, hogy a kistílű viselkedésükkel elvehetik a kedvet a szájhúzogatástól, de magamból kiindulva jól tudom, hogy ezzel csak megerősíteni tudják az elkötelezett emberek hitét, szóval csak így tovább Tünde! Adj még több hitet és küzdeni akarást a magyar sportolóknak!

Persze Tünde azóta mosdatja magát, a tegnapi Blikk-ben például már arról volt szó, hogy azért nem gratulált Katinkának, mert idézzük:

"A színpadon (amit szerencsére a képernyőn nem lehetett észrevenni) az egyik bajnoknőnk (Szabó Gabriella) rosszul lett, én az ő virágcsokrát fogtam éppen, azt neki kellett volna átadnom. "

Én visszanéztem kb. 10-szer az ominózus videót, amin "szerencsére nem lehetett észrevenni", hogy Szabó Gabriella rosszul van és tényleg! Tényleg nem lehetett rajta észrevenni és tudjátok miért? Mert nem volt rosszul! Ugyan úgy nem lehetett rajta észrevenni a piros sapkát, mert az sem volt rajta, sőt, azért nem lehetett hallani, hogy Szabó Gabriell fütyül, mert nem fütyült! Persze lehet, hogy én tévedek és a rosszullét jelei 2016-ban a mosolygás, a jó hangulat és az ácsorgás, ha így van, akkor mosom kezeim, ha nem, akkor valaki képezze már tovább ezt a szőke asszonyt az egészségügyi témákban! No de nézzük a videót és ahogy nem lesz rajta rosszul Szabó Gabriella, akinél egyébként már volt egy virágcsokor és a sorrendiséget követve már rég letudta Szabó Tünde:


Hát ez van. Ez a magyar úszósport 2016-ban, ez a magyar sportállamtitkár 2016-ban és hát ilyen már az egész országunk igazából 2016-ban. Bízom benne, hogy ez a jövőben változni fog, Hosszú Katinka az USA-ba igazol és olyan vezetőkért küzd, akik megérdemlik, hogy értük küzdjön, mi meg itt a kicsiny hazánkban úgyis beérjük annyival, hogy Katinka a mi lányunk, hiszen nekünk így is jó osztozni a sikerben, nem egy papíron fog múlni, amin egy állampolgárság szerepel.

Szabó Tündének meg nem is üzenhetnénk mást, minthogy ideje lenne normálisan, tisztességgel, mindenféle irigykedés, részrehajlás és hazugság nélkül végeznie a munkáját. Ha pedig nem sikerül és úgy érzi, hogy a korrektség már testi fájdalmakat okoz neki, akkor csak annyit tudunk javasolni, hogy ideje visszatérni a Playboy és az aktfotózás világába, hiszen eddigi pályafutását tekintve egyedül ez volt az a pont, ahol jól tudott teljesíteni. És hát igen, Magyarországnak 2016-ban sajnos csak egy ilyen sportállamtitkárra futotta....

szabotunde150911_02.jpg

süti beállítások módosítása