Ugrás a tartalomhoz
dec. 10. 2014

Hajléktalan testépítő Párizsban

Most aztán lehetne papolni étrendről és 21. századi fullos edzőtermekről, de az az érzésem, hogy akárhogy is kapálóznék, a mai poszt után nehéz lenne bárkit is meggyőzni afelől, hogy nincs csalónap vagy, hogy ne otthon edzzen. Merthogy Jacques Sayagh az előbb említettek egyikéhez sem tartja magát, olyannyira nem, hogy Ő inkább az utcán edz és összekuporgatott pénzét utcai edzőeszközökre, kajára és olykor táplálékkiegszítőkre költi. És mielőtt még bárki is azt hinné, hogy az 50 éves Úr valami elcseszett street workout-os kampány figurája az gyorsan nézze meg az alábbi videót.  

Óriási tisztelet és kalapmegemelés az Úrnak! Ha most egy magyar hajléktalanról lenne szó, már gyűjtést szerveztünk volna Neki! Így csak bízunk benne, hogy a francia sporttársak is hasonló attitűddel rendelkeznek, mint Mi. 

Update: Jacques Sayagh állítólag korábban is testépítéssel foglalkozott és csak később, megromlott anyagi helyzete miatt kényszerült az utcára. Akár hogy is, ezt a fizikumot ilyen körülmények között fenntartani nem kis teljesítmény. Továbbá 2012-ben könyvet is írt, amelyben Marseille-i életéről mesél. 

61l7ov5ui3l_sx258_bo1_204_203_200_.jpg

süti beállítások módosítása