Ugrás a tartalomhoz
feb. 06. 2015

Minden, amit egy edzőképzésről tudnod kell!

Az ART Edzőképzés (Aerobik és Rekreációs Tanfolyamok Edzőképzés) a Star Training utóda, államilag elismert, OKJ-s Testépítés - Fitness Sportoktató, Aerobik Sportoktató, és Személyi edző tanfolyamokkal, valamint szakirányú továbbképzésekkel foglalkozik.

Az edzőképzéseinket csakis azoknak ajánljuk, akik a legjobbak akarnak lenni. Ha Te azok közé tartozol, aki már ért el eredményeket, és magabiztosan gondolod, hogy a saját példádból okulva bárkinek a segítségére lehetsz, akkor Te nem értél még meg arra, hogy profi edzővé válj. Ha azonban ezen a szinten túljutva már tudod azt, hogy az edzői munkához alázat, kellő ismeret, folyamatos tanulás és önképzés kell, ha nem riadsz vissza a kihívásoktól és olykor a nehézségektől, akkor olvass tovább, hogy mit kínálunk Neked.

testepites.jpg

Bizonyára Te is álltál kezdőként a súlyok/gépek előtt tanácstalanul, mit-, hányszor-, milyen gyakran-, hogyan és egyéb kérdésekkel. Aztán elkezdted gyűjteni az információkat a teremben, a netről, megtanultad az alapgyakorlatokat, az edzésmódszereket, cikkeket és szakirodalmat olvastál, hogy hogyan fejlődj minél gyorsabban, minél látványosabban. Kitanultad a táplálkozás minden csínját, mit, mikor és milyen mennyiségben kell enned. Ellestél (csakis pozitív értelemben gondolom) náladnál tapasztaltabb sportolótársaidtól, edzőktől, vagy versenyzőktől újabb edzésmódszereket, gyakorlatokat, de még mindig nem jött a várva várt eredmény.

Leggyakrabban a hiba a megfelelő alapok hiányában rejtőzik. Elengedhetetlen egy idő után, hogy magad, vagy mások miatt – akik tanácsért fordulnak hozzád - elvégezz egy OKJ-s testépítés – fitness sportoktató tanfolyamot. Itt megtanulhatod a szakmához elengedhetetlen anatómiai, élettani, edzéselméleti, táplálkozási és egyéb tudnivalókat, valamint a szakmai elméletet és gyakorlatot, melyeket a legtöbben szakirodalmakból nem tudnak elsajátítani.

Testépítő tanfolyamunkon olyan neves tanárok tanítanak, mint Zombori László, aki jelenleg is aktív testépítő versenyző, több világ és Európa bajnoki első helyezéssel, Magosi Zsombor, aki 2014-ben az Európai Arnold Classicon lett bronzérmes Testépítés Mens Physique kategóriában, és Potyi Gábor testnevelő tanár, személyi edző kollégánk, aki Brazil Jiu- Jiutsu European Chanpionship negyeddöntőse. Valamint olyan edzők, orvosok, gyógytornászok, dietetikusok oktatnak nálunk, akik több éves edzői tapasztalatukkal gazdagítják tanulóink szakmai tudását. A mai napig is hazai és nemzetközi tanfolyamokon képezzük tovább magunkat, ezzel is biztosítva a folyamatos napra kész tudást, a megszerzett tapasztalataikat pedig rögtön beépítjük tanfolyamunk anyagába.

aerobik.jpg

Testépítő tananyagunk egyedülálló. Nemcsak a preventív és versenyzői szintű súlyzós edzést tanítjuk, hanem egy komplett edzés tartásához elengedhetetlen bemelegítés alternatívákat, funkcionális tréning alapokat, melyet saját testsúlyos és kiseszközös órákkal gazdagítunk. Továbbá a kardió edzés alapokat is megtanulhatod nálunk, hiszen ma már elengedhetetlen, hogy egy testépítő tisztában legyen a kardió edzés adta lehetőségekkel. Valamint nagy hangsúlyt kap oktatásunkban a nyújtás is.

Gyakorlati oktatásunk helyszíne többek között Magyarország legszínvonalasabb testépítő terme, a Flex Gym, ahol egyedülálló gépparkkal, a body building feelingjével találkozva, a legprofibb körülmények között edzhetsz!  

Oktatásunk személyre szabott, kis csoportú oktatás.
Mi mindenképpen kerüljük a sorozatgyártást, mi az egyénre figyelünk! Nekünk az a fontos, hogy akik nálunk végeznek, nagyon alapos szakmai tudásra tegyenek szert! Nagyon fontos, hogyha még az iskola falain belül nem tanulod meg az alapokat, akkor esélyt adsz az esetleges hibák elkövetésére edzői munkád során. Tanfolyamunkon tanulóink folyamatosan edzésterveket készítenek, és egymást leedzve készülnek az edzői pályájukra. Mire kikerülnek iskolánkból, addigra nagy gyakorlattal fognak rendelkezni!

Tanfolyamunkat igyekszünk a piacon a legkedvezőbb áron adni, de mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyan szakembereket neveljünk, akik a legmagasabb szinten sajátítsák el a testépítő tanfolyamunkon tanultakat. 

gym.jpg

24 nap (12 hétvége) szükséges nekünk ahhoz, hogy a felnőttképzésben egyedülálló, a leghatékonyabb és a legmagasabb szintű képzési metódusát adjuk át tanulóinknak! Ezért hozzánk nem a papírért jönnek az érdeklődők, hanem a szakmai tudásért!

Az iskolaválasztásnál nem csak azt kell figyelembe venni, hogy kik tanítanak és mennyire szimpatikus a képző intézmény tananyaga, hanem azt is, hogy milyen kistanfolyamokkal, továbbképzésekkel tudod színesíteni tudásodat. Ugyanis egy alaptanfolyamnál nincs megállás, ha professzionális edző szeretnél lenni!

Miután minden súlyos pénzekbe kerül, ezért érdemes az alaptanfolyam ára mellett azt is megnézned, hogy a továbbképzésekre milyen lehetőségeket biztosít az adott intézmény.Iskolánkban pillanatnyilag több mint 10, nem OKJ-s továbbképzés van, mint Funkcionális Cross Training, Sporttáplálkozás, Street workout, Stretching, Gerinctréning stb., melyek közül egyet az OKJ-s testépítés tanfolyamra való jelentkezéskor 50 % kedvezménnyel kaphatsz meg Tőlünk!

Az OKJ-s tanfolyamaink árában adunk Neked egy 50%-os kistanfolyamot, mellyel máris színesítheted, gyarapíthatod tudásodat.

art.jpg

Amennyiben tervezed, hogy külföldön vállalj munkát, ehhez nagy segítségedre lesz az az angol és német szaknyelvű szaknyelv segédanyag, amit a tanfolyam árában neked adunk, valamint a nemzetközi oklevél – EUROPASS, melyet sikeres vizsga esetén a bizonyítványodhoz igényelhetsz.

Ne dőlj be azoknak az ígéreteknek, amelyek a tanfolyam elvégzése mellé munkát is ígérnek! Azonban a legeredményesebb munkát és vizsgát tett tanulóinkat beajánljuk edzőtermekbe. Természetesen mindenkinek nem tudunk segíteni a munkavállalásban, de garantáljuk, hogy nálunk mindenki megtanulja az önmenedzsment minden fortélyát és segítünk, hogy mihamarabb megtaláld a saját utadat!
Iskolánkban egyedülálló, személyre szabott, részletfizetési lehetőséggel próbálunk segíteni a tanfolyam díjának befizetésére.
Akár havi bontásban is van lehetőség a fizetésre!

Nálunk nincsenek rejtett költségek!
Amikor képző intézményt választasz, legyél körültekintő!
Vannak iskolák, ahol a jegyzetekért, pót-tesztírásokért, halasztásért, külön kell fizetni!
Sokan csak akkor szembesülnek ezzel, amikor már beiratkoztak az adott tanfolyamra!

Tanfolyamaink a következő időpontban indulnak Budapesten:

OKJ-s Testépítés - Fitness Oktató és OKJ-s Aerobik Oktató tanfolyam indul 2015. 03. 07-én! A képzés díja csak 180.000 Ft!

OKJ-s Személyi edző tanfolyam indul 2015. március 21-én! A képzés díja csak 159.000 Ft!

Gyere és tanulj profiktól!

Várunk szeretettel!

További részletes információk:

https://www.aerobikedzokepzes.hu/
https://www.testepitesedzokepzes.hu/
http://startraining.hu/#!/page_home

 

testepites-logo.png

süti beállítások módosítása