Ugrás a tartalomhoz
sze. 06. 2016

Carbonara csirkemell

Egy hetes csirkemell diéta után tartottam egy csalónapot. Nem így terveztem, de hó elejére kifogytam a különlegesebb hozzávalókból és muszáj voltam rögtönözni. Így a sajtszósztól és a habarástól kevésbé lett diétás ez az összeállítás, de ízre és állagra a hét kajája nálam ez az alkotás lett. 

dscn6107.png

Hozzávalók: 

  • 300 g csirkemell
  • 2 marék rizs
  • kis doboz natúr joghurt
  • 1,5 k liszt 
  • 1 k mustár
  • 1 fej hagyma
  • 1 tasak carbonara 

Elkészítés:

Vágjuk kockára a húst és tegyük fel egy serpenyőbe hagymával. Ha a hús kifehéredett, adjuk hozzá a carbonara szósz granulátumot. Főzzük puhára, majd adjuk hozzá a habarást és főzzük még legalább 2-3 percig. A habarást liszt, natúr joghurt és egy kevés mustár hozzáadásával készítsük el. Keverjük csomómentesre mielőtt hozzáöntjük a húshoz! 

Jó étvágyat!

süti beállítások módosítása